• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan

Lediga jobb

På denna undersida annonserar SHL, SHL.se, SHL-klubbarna samt partners om lediga tjänster.


Sports Editing Sweden AB 

Sports Editing Sweden AB producerar, utvecklar och driftar bland annat SHL.se som är SHL:s officiella hemsida. SHL.se ger dig de senaste nyheterna om och från klubbar, ledare och spelare. Utöver nyheter serveras besökarna tabellställningar, statistik, kommentarer, expertanalyser och mycket annat i både text- och videoform.

Då och då ges det utrymme för oss att på ett eller annat sätt förstärka organisationen och då är denna undersida ett av de sätt vi når ut till allmänheten med. Kanske är det här du hittar ditt drömjobb? Vi har nämligen redan hittat våra...

Har du generella idéer och tankar om vad vi skulle kunna göra bättre eller vad just du skulle kunna bidra med? Kontakta oss på [email protected]. Nedan återfinns aktuella jobbtankar från vår sida.

Praktik

Vi får då och då förfrågningar från personer som läser journalistik på olika nivåer och söker praktik. De senaste säsongerna har vi med gott resultat tagit in praktikanter i dessa sammanhang. Vi är generellt öppna för att göra det, om rätt person är intresserad av att praktisera under lämpliga tidsperioder.

Det är en fördel om den intresserade kan finnas på plats hos övriga redaktionen i Linköping, men flexibilitet och möjlighet till distansarbete finns. Kontakta oss på [email protected] för frågor och ansökningar.

Hockeykunniga redigerare, löpande

Videoproduktioner av olika slag är viktiga för SHL.se, inte minst SHL highlights som visar det bästa från varje match i SHL och SM-slutspelet. Vi söker löpande personer som kan komplettera och förstärka vår personalstyrka kring SHL highlights. För att klara av dessa arbetsuppgifter behövs både gedigen hockeykunskap och erfarenhet av videoredigering.

Arbetet med SHL highlights går ut på att jobba med produktion av SHL highlights som sedan publiceras på nätet hos flera stora aktörer. Tidigare kunder är till exempel Aftonbladet, Expressen, CANAL+, Kanal 5, Kanal 9, MSN och naturligtvis klubbarnas och SHL:s web-TV SHL Play.

Önskade kvalifikationer
- Videoredigeringskunskaper
- Stresstålighet
- Du ska vara insatt och påläst om SHL och kunna göra en korrekt analys och bedömning av en hockeymatch

Omfattning
Ca 1-2 matcher/vecka och varje arbetspass (match) varar ca 4 timmar. Av naturliga skäl handlar det om kvällstid och helger som tas i anspråk. Arbetet utförs i Linköping.

Kontakta [email protected] för frågor och ansökningar.


Statnet AB

Statnet är ett litet expanderande företag som tillhandahåller tjänster och produkter kring sportstatistik och tv-produktion. Vi driver bland annat den officiella statistiken för SHL och gör tv - grafik till Cmore (SHL, Allsvenskan i fotboll, HockeyAllsvenskan, Studioinramningar runt Ligue1, LaLiga, Golf mm).

Grafikoperatör

För dig som är sportintresserad och intresserad av extrajobb så söker Statnet grafikoperatörer. Är du en engagerad sportkonsument, driven person och sugen på att jobba i TV-branschen? I en sportproduktion så finns det alltid grafiska element i form av klocka med resultat, namnskyltar, tabeller och diverse statistik grafiskt. Ditt jobb är att förbereda detta och att sedan lägga ut de grafiska skyltarna på rätt ställe i tv-produktionen. Grafikproduktionerna görs både i Tv4-huset och på plats där det spelas Allsvensk fotboll, SHL och HockeyAllsvenskan. Denna annons berör produktionerna som görs i Tv4-huset med framtida möjligheter att göra produktioner på plats i landet.

Platsannons till tjänsten som Grafikoperatör

Utvecklare

Vi söker utvecklare på heltid med inriktning mot .NET/C# till vårt Stockholmskontor. Är du en engagerad sportkonsument, sugen på att jobba i TV-branschen och älskar programmering? 

Platsannons till tjänsten som utvecklare