• Huvudsponsorer

Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb

Så här går det till

Varje måndag plockas de fem snyggaste målen ut från föregående vecka och vid varje landslagsuppehåll plockar vi sedan ut de tre allra snyggaste målen som dittills har gjorts. Dessa tre går vidare till att tävla om att bli Årets mål efter säsongen.

När säsongen summeras kommer vi att ha plockat ut tolv mål som tävlar om att bli Årets mål. De tolv målen kommer att mötas i dueller som följer SM-slutspelet i mars och april 2020 där ni bestämmer vilka som går vidare genom att rösta på era favoriter.

Under kvartsfinalspelet kommer sex dueller finnas tillgängliga för besökare till SHL.se att rösta på. Tolv kandidater kommer således att bantas ner till sex stycken.

Dessa sex kommer att ställas i tre nya dueller mot varandra samtidigt som semifinalerna i SM-slutspelet pågår. Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och på så vis blir tre finalister klara lagom tills dess att SM-finalen startar.

De tre finalkandidaterna i kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets mål att presenteras.