Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Mora
MIK

Brynäs vill ta revansch på Mora

4 november 2017 10:00
#BIFMIK

Så sent som för två veckor sedan möttes Brynäs och Mora - även då i Gavlerinken. Gästerna vann med 2-0 och nu har det blivit dags för hemmalaget att ta revansch och samtidigt vända sin negativa hemmatrend.


Formkollen

Brynäs har det fortsatt tufft och har bara tagit tre poäng på de fem senaste matcherna. Dessutom har publiken i Gavlerinken endast bjudits på en trepoängare den här säsongen, den kom mot Karlskrona den 5 oktober. Gävlelaget ligger just nu på en trettonde plats i tabellen, men med bara tre poäng mer på en elfteplats hittar vi dagens motståndare.

Mora kommer senast från en förlust mot Malmö, innan dess plockade nykomlingen fem poäng av sex möjliga i back-to-back-mötet mot Örebro. Nu ska nykomlingen försöka hitta tillbaka till den vinnande formen och även försöka ta den andra trepoängaren mot Brynäs denna säsong.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • I samband med matchen kommer Jörgen Sundqvist att hyllas för 650 matcher i Brynäströjan.
  • Aaron Palushaj har inte gått poänglös längre än två matcher denna säsong. Om det blir poäng idag står sig den sviten, om inte har han gått poänglös i tre matcher.
  • Matt Bailey gjorde Moras enda mål mot Malmö. Detta efter att ha varit mållös sedan den 21 september och poänglös sedan den 7 oktober.
  • Marcus Fagerudd gjorde sin första poäng i Moratröjan senast.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #BIFMIK.