Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Frölunda fortsätter sin jakt på toppen

13 oktober 2016 13:00
#FHCRBK

Frölunda har visat upp en fin form och radar upp matcher med poäng när man nu öppnar Scandinaviums portar för hemmamöte mot ett Rögle som febrilt letar efter formen.


Formkollen

Efter två inledande förluster i SHL så har Frölunda tagit poäng i samtliga matcher. Visserligen kommer man nu närmast från en förlust i bortamötet med Färjestad men likväl är siktet inställt på att fortsätta sin klättring i tabellen och för att ta poäng i den sjätte raka matchen.

Formkurvan pekar åt motsatt håll för Rögle. Många skador i laget har speglat spelet på isen och efter två förluster i dubbelmötet med Karlskrona så har Rögle nu tre raka förluster.

Läget i lagen

Frölunda har tillgång till en skadefri trupp som läget ser ut just nu. Jonathan Sigalet är tillbaka efter avstängning och Simon Hjalmarsson har spelat två matcher sedan hans senaste frånvaro.

Rögle får tillbaka David Åslin som varit avstängd. Dock är Daniel Sylwander fortsatt avstängd. Matt Fraser, Taylor Matson, Timothy Liljegren och lagkaptenen Christopher Liljewall saknades också senast.

Notera att

  • Frölunda har plockat poäng i fem raka SHL-matcher.
  • Rögle har tre raka förluster.
  • Frölunda vann båda mötena på hemmais förra året.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCRBK