Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Djurgården
DIF

Hudacekbröderna vill sänka Djurgården

17 november 2016 13:00
#ÖREDIF

På torsdagen gästar Djurgården Behrn Arena. Senast de möttes höll Julius Hudacek nollan. Brodern Libor tappade ledningen i SHL:s poängliga i tisdags och siktar nu på att återta den.


Formkollen

Örebro blandar och ger. Poängen trillar in här och där. men senast hade de inget att hämta i Göteborg.

Djurgården har nu vunnit två av de tre senaste och svarade senast för en stark vändning i trejde perioden mot Skellefteå.

Läget i lagen

Nedan visas hur det såg ut i laguppställningarna i den senaste matchen och bakåt i tiden. Örebro har tidigare dragits med en hel del frånvaro, men nu är det bara långtidsskadade Joakim Andersson kvar efter att Joel Mustonen var tillbaka senast.

Djurgården har ett par långtidsskador fortfarande. Dessutom har inte Robin Press och Mikko Kousa funnits med i truppen de senaste matcherna.

Notera att

  • Det skiljer två placeringar och sju poäng i tabellen. En Djurgårdsseger skulle innebära att de får kontakt, men en seger för Örebro gör avståndet till tio poäng. Ofantlig skillnad vilket gör matchen väldigt viktig.
  • Patrik Lundh gjorde sitt första mål för säsongen senast för Djurgården. Matt Anderson satte två och är uppe i totalt sju.
  • Örebros Libor Hudacek tappade poängligaledningen efter att ha gått poänglös senast.
  • Lagen möttes för en månad sedan. Då vann Örebro i Stockholm med 3-0.
  • Djurgården har sex raka bortaförluster.
  • Diskutera matchen på sociala medier under hashtagen #ÖREDIF