Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Djurgården
DIF

Skellefteå letar upprättelse

28 oktober 2017 10:00
#SKEDIF

Under gårdagen segrade Djurgården med 2-1, och nu har det blivit dags för rond två i back-to-back-mötet när Västerbotten står som värd. Frågan är nu om Djurgården kan fortsätta på vinnarspåret eller om Skellefteå får upprättelse?


Formkollen

Innan första ronden i back-to-back-mötet med Djurgården igår kom Skellefteå från ett rejält målkalas mot Mora som slutade 10-4. Det spelet lyckades man inte riktigt följa upp på Hovet där man föll med 1-2 mot Djurgården efter en svajig start på matchen. Dock växte man in i spelet mer och mer och kanske kan man ha ett segerrecept på gång mot stockholmarna som blivit något av en mardrömsmotståndare på sistone.

Djurgården och sin sida lär komma laddat till Skellefteå Kraft Arena. Matchen under fredagen innehöll mycket känslor och Djurgården vill nog inget hellre än att segra igen, och då också dryga ut avståndet i tabellen till Skellefteå.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Emil Djuse gjorde flest poäng i målkalaset mot Mora. Trots att han inte gjorde något mål svarade han för fyra assist.
  • I samma match gick noterades alla spelare förutom tre för poäng, de som blev poänglösa var Matt Anderson, Anton Öhman och Anton Danielsson.
  • Marcus Davidsson i Djurgården stod för säsongens första mål i mötet mot Örebro under tisdagen.
  • Under gårdagen spelade Linus Hultström drygt tio minuter, men var den spelaren som sköt flest skott på mål i Djurgården, fyra stycken.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #SKEDIF.