• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Mora
MIK

Rögle nollade Mora i streckmötet

18 januari 2018 21:25
#RBKMIK

Rögle visade vem som bestämde i Skåne i det viktiga mötet mot Mora, och fortsätter sin fina hemmaform efter att ha vunnit komfortablet med 3-0 hemma i Lindab Arena.


Gästande Mora med nya tränaren Johan Rosén vid rodret kom ut till spel i Lindab Arena taggat och tog tag i matchbilden till en början. Mora ägde mycket puck och skapade en del lägen mot en välspelande Ville Kolppanden i hemmamålet.

Men Rögle växte in i matchen, och framförallt hade man snabba och farliga omställningar. Det var också Rögle som skulle öppna målskyttet. Juhamatti Aaltonen stod på rätt plats, nära kassen och kunde omarkerad sprätta in 1-0 i nättaket.

Rögle tog sedan tag i spelet mer och mer i mittakten. Man ägde mer puck och fick samtidigt bra kontroll på Mora som inte kunde skapa nämnvärt mycket. I Rögles press skulle också 2-0 komma då Alen Bibic smög fram och styrde in pucken från nära håll på Ted Brithéns precisa passning.

Kontroll av Rögle genom hela matchen

Mora fick aldrig till någon forcering i den tredje perioden. Rögle spelade kontrollerat och när Linus Sandin på ett friläge läckert fintade ner Christian Engstrand och prickade in 3-0 så var matchen avgjord.

Rögle fortsätter därmed sin fina hemmaform och lämnar nu också platsen under det nedersta strecket.