• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Linköping
LHC

Får serieledarna sota för Örebros smäll senast?

27 september 2018 11:30
#ÖRELHC

Örebro åkte på en ordentlig kyss i Behrn Arena senast när Djurgården vann med hela 8-2 inför en förkrossad hemmapublik. Får serieledande Linköping sota för den smällen på torsdagen?


Noterbart Örebro

– Sedan Örebros återtåg till SHL 2013 har klubben endast släppt in åtta mål vid två tillfällen. I lördags mot Djurgården och säsongen 2015/2016 mot Karlskrona.

– Örebros talangfulla back Marcus Björk har inlett säsongen starkt och gjort två mål, vilket är bäst i laget tillsammans med Anton Hedman.

– Örebro vann tre av fyra möten med Linköping förra säsongen.

Noterbart Linköping

– Jonas "Monstret" Gustavsson har haft en fantastisk säsongsinledning och på tre matcher endast släppt in två mål. Det gör att han leder statistiken både för insläppta mål per match i snitt och räddningsprocent.

Nick Sörensen har hängt tre kassar så här långt, varav två av dem har varit matchavgörande.

Broc Little har fortfarande inte hittat nätet i årets upplaga av SHL. Det är nog bara en tidsfråga innan den målfarlige amerikanen presenterar sig ordentligt. Lite extra krydda i matchen är att Little enligt rapporter valde mellan just Örebro och Linköping inför återkomsten till SHL.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖRELHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.