• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
HV71
HV71

Får Nihlstorp chansen att stoppa ännu ett Smålandslag?

24 oktober 2017 11:30
#MIFHV71

Cristopher Nihlstorp gjorde säsongsdebut förra torsdagen och såg med fantastiskt spel till att Malmö bröt en fyra matcher lång förlustsvit. Nu är frågan om han återigen ställs i kassen mot nästa Smålandslag - HV71?


Formkollen

Malmö hoppade upp på vinnarspåret igen i förra veckan efter att ha haft en tyngre period med fyra raka nederlag. Dessutom var vinsten klubbens första på bortaplan så här långt in på säsongen. Nu väntar dock hemmamöte och facit i Malmö Arena är tre vinster och två förluster, varav de två senaste matcherna är just förluster.

HV71 är också tillbaka på vinnarspåret efter att ha besegrat Rögle med 2-1 hemma i Kinnarps Arena under lördagen. Dessförinnan hade klubben två förluster i rad och fyra nederlag på de fem senaste.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden. Värt att notera är dock att HV71:s skadelista är blytung och klubben hoppas nog att någon spelare ska vara tillbaka i spel på tisdagen.

Notera att

  • Jonas Gunnarsson har startat tre matcher i HV71:s kasse, hans räddningsprocent har inte varit under 93 procent under de matcherna.
  • HV71:s Kevin Stenlund blev hjälte med sitt 2-1-mål senast, det var forwardens andra poäng för säsongen. Han har dock hållits tillbaka på grund av skada och endast spelat fem matcher.
  • Landslagsmeriterade Fredrik Händemark hade en tung inledning på säsongen men har nu varvat upp och gjort poäng i två raka matcher.
  • Cristopher Nihlstorp gjorde sin första start för säsongen senast och släppte endast in ett mål mot Växjö och var matchens gigant.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFHV71