• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Hemma
Mora
MIK
Borta
Leksand
LIF

Måstematch för Mora - Leksand kan knipa SHL-platsen

5 april 2019 11:00
Direktkval till SHL

Det är kniven mot strupen för Mora ikväll när Leksand kommer på besök. Hemmalaget måste vinna för att fortfarande ha chans att försvara sin plats i SHL - vinner Leksand ikväll är det rivalen som kniper en SHL-plats till kommande säsong.


Mora, notera att:

– Ryan Johnston spelade mest av alla i Mora i den senaste matchen - 23 minuter och 22 sekunder. Johnston noterades dessutom för en assist.

– Mathias Bromé svarade för Moras enda mål senast och var den som tillsammans med John Persson sköt flest skott på mål - tre skott var.

– Moras Christian Engstrand hade att göra under onsdagens möte, målvakten räddade 39 av 41 skott.

Leksand, notera att:

– Thomas Valkvae-Olsen låg bakom båda Leksans mål senast. Norrmannen gav Leksingarna ledningen med 1-0 drygt fyra och en halv minut in i mittenakten. Och passade sedan fram till Johan Porsbergers avgörande mål med drygt tre minuter kvar av matchen.

– Mattias Karlsson hade mest istid i Leksand med sina 22 minuter och 41 sekunder, och hade dessutom sex skott på mål. Karlsson och Daniel Gunnarsson var de enda spelarna som hade mer än 20 minuter speltid.

– Axel Brage stoppade under onsdagen 24 skott och släppte bara en puck förbi sig - vilket innebär en räddningsprocent på 96,00.