• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Oskarshamn
IKO

Likaläge inför femte ronden - vilka kniper fördelen?

4 april 2019 11:00
Direktkval till SHL

Det är inför den viktiga femteronden likaläge i direktkvalet mellan Timrå och Oskarshamn. NHK Arena slår på torsdagskvällen upp portarna för vad som säkerligen kommer att bli ännu en tight kamp, där det vinnande laget kommer att ha slagläge och endast vara en match från SHL-spel nästa säsong.


Timrå, notera att:

– Efter förlängningssegern i NHK Arena senast fick Timrå sig se slagna med vad som har blivit de största siffrorna i den här matchserien. 5-2 blev det i smålänningarnas favör.

– Nu är laget tillbaka i sin hemmaborg, där det så här långt in på serien blivit två segrar av två möjliga - bägge efter förlängning. Senast avgjorde Johannes Kinnvall dryga kvarten in i den första förlängningsperioden.

– Efter sitt mål senast är nu Filip Hållander poängbäst i såväl Timrå som i hela direktkvalet. På de fyra inledande matcherna har det blivit sex poäng - tre mål och tre målgivande passningar.

Oskarshamn, notera att:

– Oskarshamns 5-2-seger senast innebar att smålänningarna kvitterade matchserien till 2-2. Mötet var så här långt det enda som inte har avgjorts i en förlängning mellan de här båda lagen.

– John Dahlström noterades för sina två första fullträffar i kvalet i mötet senast. Två mål - och dessutom en assist - gjorde även Matias Sointu.

– Den som har gjort flest poäng i Oskarhamn så här långt är dock Jonas Engström, som noterats för totalt fyra mål och en målgivande passning.