• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Hemma
HV71
HV71
Borta
Mora
MIK

Mora vill få HV71 på fall - igen

6 december 2018 12:00
#HV71MIK

Två lag som är på jakt efter tre poäng för att klättra uppåt i tabellen. Under torsdagen tar HV71 emot Mora i Kinnarps Arena - som senast de gästade åkte hem med tre poäng. Gör de en favorit i repris, eller kan HV71 bygga på sin segersvit?


Noterbart HV71

#21 Mattias Tedenby gjorde flest poäng mot Mora i det senaste mötet - ett mål en assist.

– HV71 kommer med två raka vinster i bagaget, dessutom har smålänningarna tagit poäng i de fyra av de fem senaste matcherna.

– Tungt avbräck för HV71 som under tisdagen meddelade på sin hemsida att Filip Sandberg tvingats till operation och missar sannolikt resten av säsongen.

– På de två senaste matcherna har #37 Jonas Gunnarsson endast släppt in två puckar, dessutom har han stoppat 53 skott.

Noterbart Mora

#88 Spencer Abbott flest poäng i vinsten mot HV71 senast då han svarade för tre assist. Kanadensaren hade dessutom en assist mot Frölunda senast och leder Moras interna poängliga med 15 poäng.

– Mora tog en stark trepoängare hemma senast när de nollade Frölunda. Annars har det gått tungt för dalalaget som befinner sig på jumboplatsen i tabellen och som dessutom förlorat de sex senaste bortamatcherna.

– I säsongens första möte mellan HV71 och Mora, även det i Kinnarps Arena, åkte gästerna hem med tre poäng efter att ha vunnit med 5-2. Kan dalalaget göra en favorit i repris?

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71MIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.