Hemma
Timrå
TIK
Borta
Luleå
LHF

Heta hemmalaget Timrå mot formtoppade Luleå

30 oktober 2018 11:30
#TIKLHF

Det är upplagt för en riktigt bra hockeyfest i Timrå under tisdagen när hemmalaget tar sig an Luleå. Timrå har en strålande hemmaform, och Luleå är ett av seriens hetaste lag för tillfället. Frågan är bara - vem är starkast?


Noterbart Timrå

– Timrå vet fortfarande inte hur det är att skrinna av hemmaisen utan en seger i bagaget. laget har gått som tåget på hemmais och senast besegrades HV71 med 2-1. Lagets femte raka hemmaseger.

– Till matchen mot Luleå kommer man få klara sig utan Ludvig Rensfeldt som fick en smäll mot huvudet mot HV71 och nu kommer missa de kommande matcherna.

– Luleå och Timrå möttes under försäsongen. Då i Coop Norrbotten Arena och Luleå stod som segrare i den matchen med 2-0.

Noterbart Luleå

– Luleå är just nu ett av seriens hetaste lag. Under lördagen kom ännu en seger för Luleå när Mora besegrades med 2-1. Det ör att man vunnit sex av sina åtta senaste matcher och man har tagit poäng i sju av sina åtta senaste matcher.

Jack Connolly stod för matchavgörandet för Luleå senast och Connolly har verkligen fått upp farten i sin nya klubb. Han står redan noterad för elva poäng - ifjol stod han för 19 poäng på hela säsongen.

– Om resulaten i övriga matcher går Luleås väg, samtidigt som Luleå vinner mot Timrå kan laget vara tvåa i tabellen efter tisdagens omgång.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKLHF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.