• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Skellefteå
SKE

Plockar Timrå nya poäng på hemmaplan?

22 november 2018 11:30
#TIKSKE

Det är på hemmaplan som Timrå plockar sina poäng. Sex av de åtta spelade matcherna på hemmais har slutat med seger. Nu är man på jakt efter att fortsätta med den fina trenden när Skellefteå kommer på besök.


Noterbart Timrå

– Timrå är starka på hemmaplan. Sex av de åtta spelade matcherna i NHK Arena har slutat med seger. Dock så har man förlorat två av de tre senaste hemmamatcherna. Så frågan är om man kan hitta tillbaka till det vinnande konceptet som fungerade så bra i inledningen av säsongen.

– Victor Brattström har fått stå de senaste matcherna för Timrå och gjort det bra. Han har på allvar utmanat Niklas Svedberg i kassen om förstaspaden. Frågan är vem som får vakta kassen mot Skellefteå?

– Rickard Palmberg har varit en tongivande, levererande spelare i HockeyAllsvenskan tidigare. Nu under sin första sejour i SHL så står han noterad för tre mål och fyra assist. Med det är han fyra i den interna poängligan.

Noterbart Skellefteå

– Efter en lång måltorka så har nu Bud Holloway i Skellefteå fått krutet torrt. I krossen mot Malmö smällde han in sina två första kassar för säsongen, och i tisdagens CHL följde han upp med ett mål mot Storhamar. Frågan är om kanadensaren nu på allvar är på väg mot storformen?

– Joakim Lindström i Skellefteå klev av matchen i CHL mot Storhamar senast med en befarad skada. Det är oklart hur illa det är och storstjärnan är ett frågetecken för Skellefteå till torsdagens match.

– En spelare som är stekhet i Skellefteå är Albin Eriksson. Den talangfulle forwarden har verkligen blommat ut under säsongen och har gjort fyra mål och två assist på de tre senaste matcherna. Detta trots att han snittar tredje minst istid i Skellefteå av samtliga forwards.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKSKE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.