• Huvudsponsorer

Måndag Mån 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Serieledarna bjuder in Rögle för rond tre

30 december 2018 10:00
#FHCRBK

Frölunda och Rögle har två matcher i bagaget mot varandra denna säsong, där har det blivit en vinst vardera. Men gästerna har tagit flest poäng i dessa möten med en vinst och en övertidsförlust. Kan serieledarna ta säsongens första trepoängare mot Rögle?


Noterbart Frölunda

– Frölunda tog under fredagen tillbaka serieledningen från Färjestad efter att ha vunnit mot Skellefteå med 5-3. Göteborgarnas segersvit är därmed intakt med fem raka segrar.

Joel Lundqvist gjorde två mål mot Skellefteå, och den rutinerade kaptenen har nu noterats för fem poäng på de fyra senaste matcherna, två mål och tre assist.

Max Friberg var poängbäst senast och svarade för tre poäng i form av assist. Friberg har nu gjort åtta poäng, tre mål och fem assist, på fyra raka matcher.

Noterbart Rögle

– Rögle har vunnit två av de sju senaste matcherna och tog senast två poäng hemma mot Djurgården, nu vill skånepågarna bygga på den sviten.

Leon Bristedt svarade för Rögles samtliga mål mot Djurgården, och leder den interna poängligan med 19 poäng.

Mattias Sjögren har gjort tre assist på de två senaste matcherna.

Kodie Curran är tvåa i poängligan för SHL:s samtliga backar och har noterats för 17 poäng på 26 matcher. Curran är dessutom den som snittar mest istid i Rögle - 24 minuter och 30 sekunder.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCRBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.