Följ resultat- och liverapporteringen på SHL.se
Publicerad: 2022-09-01
På SHL.se får du alltid det senaste från matcherna. Här får du alla resultat och kan hänga med i liverapporteringen från samtliga matcher.

I Game center samlar vi allt kring respektive match. Du hittar dit på flera sätt, men lättast är att helt enkelt klicka på den match du vill följa i matchlisten högt upp på SHL.se.

Inför match

Inför match kan du ladda upp med att läsa om lagens formkurvor, poängbästa spelare, inbördes möten och annat som är intressant att veta inför nedsläpp.

Liverapportering

När matchstart närmar sig drar vi igång liverapporteringen med lite uppsnack och citat från spelare eller ledare i de båda lagen. Under matchen följer du händelserna i kronologisk ordning i liveflödet. Där listas olika händelser från matchen som exempelvis skott på mål, täckta skott, utvisningar, mål inklusive målskyttar och assistläggare etc. Till detta rapporterar vi hur matchbilden ser ut, hur ett mål gått till och mycket annat så att du ska få en bra bild över vad som händer i matchen.

Efter match

När matchen är slut sammanställs en artikel per match där allt det viktigaste finns med, vad som var avgörande, vilka spelare som spelade huvudroller, citat från lagen och så vidare. Här kan du dessutom ta del av en video med höjdpunkter från matchen, ett highlightsklipp med samtliga mål och annat som var extra intressant från matchen.

Rubriker, videos och bilder

På vår Livesida kan du följa hela matchomgången. Här får du löpande rubriker från varje match, bildspel och en massa videos på mål och annat smått och gott.

Mycket nöje!

SHL