LEDIGA JOBB

Statnet AB

Grafikoperatör

För dig som är sportintresserad och intresserad av extrajobb så söker Statnet grafikoperatörer. Är du en engagerad sportkonsument, driven person och sugen på att jobba i TV-branschen? I en sportproduktion finns det alltid grafiska element i form av klocka med resultat, namnskyltar, tabeller och diverse statistik. Ditt jobb är att förbereda detta och att sedan lägga ut de grafiska skyltarna på rätt ställe i tv-produktionen. Grafikproduktionerna görs i TV4-huset, Discoverys lokaler och på plats där matcherna spelas. Denna annons berör produktionerna som görs i Stockholm med framtida möjligheter att göra produktioner på plats i landet. Vi driver bland annat den officiella statistiken för SHL och gör tv-grafik till C More och TV4 samt Discovery (hockey, fotboll samt studioinramningar till dessa och även större idrottsevenemang likt OS, fotbolls-VM, Champions League och PGA-touren).

Platsannons till tjänsten som grafikoperatör.

Utvecklare

Vi söker utvecklare på heltid med inriktning mot .NET/C# till vårt Stockholmskontor. Är du en engagerad sportkonsument, sugen på att jobba i TV-branschen och älskar programmering? 

Platsannons till tjänsten som utvecklare

Sportality AB 

Sportality AB producerar, utvecklar och driftar bland annat SHL.se som är SHL:s officiella hemsida. SHL.se ger dig de senaste nyheterna om och från klubbar, ledare och spelare. Utöver nyheter serveras besökarna tabellställningar, statistik, kommentarer, expertanalyser och mycket annat i både text- och videoform.

Då och då ges det utrymme för oss att på ett eller annat sätt förstärka organisationen och då är denna undersida ett av de sätt vi når ut till allmänheten med. Kanske är det här du hittar ditt drömjobb? Vi har nämligen redan hittat våra...

Har du generella idéer och tankar om vad vi skulle kunna göra bättre eller vad just du skulle kunna bidra med? Kontakta oss på [email protected]

SHL:s huvudpartners