Statnet söker grafikoperatörer
Publicerad: 2023-01-05
Platsannons
För dig som är sportintresserad och intresserad av extrajobb så söker Statnet grafikoperatörer.

Är du en engagerad sportkonsument, driven person och sugen på att jobba i TV-branschen? Läs då vidare!

I en sportproduktion så finns det alltid grafiska element i form av klocka med resultat, namnskyltar, tabeller och diverse statistik. Ditt jobb är att förbereda detta och att sedan lägga ut de grafiska skyltarna på rätt ställe i tv-produktionen. Grafikproduktionerna görs i TV4-huset, Discoverys lokaler och på plats där matcherna spelas. Denna annons berör produktionerna som görs i Stockholm med framtida möjligheter att göra produktioner på plats i landet.

Om Statnet
Statnet är ett litet expanderande företag som tillhandahåller tjänster och produkter kring sportstatistik och tv-produktion. Vi driver bland annat den officiella statistiken för SHL och gör tv-grafik till C More och TV4 samt Discovery (hockey, fotboll samt studioinramningar till dessa och även större idrottsevenemang likt OS, fotbolls-VM, Champions League och PGA-touren).

Profil
Du är ansvarskännande, strukturerad, driven och är utvecklingsinriktad.

Krav
Starkt sportintresse riktat mot fotboll och ishockey. Behärska svenska språket i tal och skrift. Engelska.

Meriterande
God datorvana. Körkort. Kunskap om ett hemmanätverk.

Arbetstid
Arbetet ska ses som ett extrajobb som är baserat i lokaler på Gärdet i Stockholm. Arbetstiden är 5-7 h per gång på kvällar och helger då matcherna i diverse ligor spelas.

Svar
Ansökan ska vara inne senast 31 januari 2023 och lämnas per e-post: [email protected] Ange referens grafikoperatör. Intervjuer planeras till februari i TV4-huset eller på distans.

Läs mer om lediga tjänster här.

Statnet
SHL:s huvudpartners