VÄLKOMMEN TILL SHL!

SHL.se lockar varje år miljontals besök som vill ta del av innehåll kring ligan. Som vanligt hittar du alltid det senaste från matcherna i ligan på SHL.se. Vi samlar aktuell information inför matcherna och fyller på med matchrapport och highlights efteråt. SHL.se och nätverket med klubbarna är det bästa valet för att konsumera relevant innehåll om SHL, se videos, läsa texter och att klicka runt bland statistiken.

Varje vecka publiceras såväl långläsning som mer lättsamma artiklar med profilerna i och omkring SHL.

Och du - det mesta håller länge.

JAG HÅLLER PÅ...

Vad vore hockey utan supportrar och supportrar utan hockey? 

Inga andra hockeyländer kan stoltsera med lika mycket känslor, hjärtan och engagemang från publiken som vi. Det är ovärderligt. 

Vi i SHL tar supporterskapet på allvar och en del i det är att belysa det supporterskap som gör SHL unikt. Vi lyfter fram känslor för ett lag, vad som driver till att stötta i vått och torrt och den fantastiska gemenskap ett supporterskap innebär. 

Läs mer här.

SHL-REKORDET

Bäst, flest och längst. Denna artikelserie fokuserar på statistik och prestationer som står sig som rekord i olika former. Det kan vara både individuella rekord och rekord satta av lag. Ta del av när huvudpersonerna själva berättar om sina prestationer och milstolpar.

Blir du nyfiken? 

Kolla mer här.

MER ÄN BARA HOCKEY

SHL-klubbarna är både tillsammans och var för sig starka varumärken. Klubbarna betyder mycket i sina regioner och jobbar aktivt på många håll för ett starkt samhällsengagemang. I den här artikelserien kan du ta del av klubbarnas fantastiska arbete som handlar om allt från integration, att stärka barn och ungdomar, hållbarhet, jämställdhet och mycket mer. 

Ta mig till Mer än bara hockey!

SHL-SPOTLIGHT

Spotlight är vår intervjuserie på engelska. Här fokuserar vi främst på unga spelare, framtidens stjärnor som står i början av sina karriärer, men även andra mer erfarna spelare kan bli huvudpersoner.

Se vilka vi intervjuat här.

20 FRÅGOR

En artikelserie där vi lär känna ligans profiler på ett lite mer lättsamt och ofta humoristiskt sätt.

Till 20 frågor.

SHL-MINNET

SHL har en lång och stolt historia. I SHL-minnet tar vi upp specifika historiska händelser som varit betydande för de inblandade. Vi pratar med någon eller flera som var med och hör deras beskrivningar av hur de upplevde det när historia skrevs.

Till SHL-minnet.

MÖT MÄNNISKAN

Löpande artikelserie som går på djupet med engagerade och härliga personer som verkar i ligans närhet. Det kan vara både spelare, ledare, funktionärer, klubbledare, mediapersonligheter, domare etc. 

Till Möt människan.

SHL:S DOMARPODD

Som namnet antyder är detta en podcast som gästas av domare eller andra personer som arbetar nära SHL-domarna. Här får du lära känna domarna, få svar på hur bedömningar gjorts i olika situationer under senaste tiden och du har även möjlighet att få svar på regelfrågor som du gått och grunnat på.

Du kan inför kommande avsnitt skicka in frågor kring domare, regler eller situationer. Skicka dina frågor till: [email protected]

Podden presenteras i kombination med videoklipp på SHL.se vilket ger den en dimension extra. Den finns även på andra plattformar där poddar finns.

Lyssna ikapp här.

SHL:s huvudpartners