• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Hardt till Växjö - Netterberg till Malmö

30 januari 2019 10:20
Närbilder på Nichlas Hardt i Malmötröja och Pontus Netterberg i Växjötröja.
Nyhet

Spelarbytena inom SHL fortsätter. Under dagen presenterade Malmö och Växjö den senaste övergången där två forwards byter klubbfärger.


Nichlas Hardt lämnar Malmö Redhwaks och ansluter till Växjö Lakers. Hardt har spelat i Malmö Redhawks de två senaste säsongerna, dessförinnan Linköping HC och finska Jokerit. Nichlas har också spelat över 100 landskamper i den danska landslagströjan.

– Vi känner att Nichlas kan erbjuda oss en dimension i spelet som vi behöver, han är en kraftfull spelare med mycket energi, säger Växjös sportschef Henrik Evertsson till klubbens hemsida. Kontraktet är skrivet för resten av säsongen.

I gengäld får Malmö forwarden Pontus Netterberg från Växjö. Netterberg lånas ut från Växjö för resten av denna säsong.

– Vi tror att Pontus kan hjälpa oss den här säsongen och ser fram emot att se honom i spel i Redhawkströjan. Det är en forward som är skicklig med puck och som besitter ett bra skott. Han är även stark på pucken och vet vad som krävs för att vinna efter vårens SM-guld, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård till Malmös hemsida.

Pontus Netterberg känner redan till Malmö som stad på ett bra sätt efter sin tid i Pantern säsongen 2015-16, då han också visade prov på sitt fina målsinne. I HockeyAllsvenskan sköt han 16 mål och svarade för 32 poäng.