• Huvudsponsorer

Rekordvinst i SHL Tillsammans

9 oktober 2017 14:44

Den tredje största vinsten någonsin för SHL-lagen på Tillsammans kom i lördags då Örebro Hockey lyckades spela in 82 460 kronor!


De som följer Örebro Hockey i ishockey och på Tillsammans har haft några härliga dagar. I fredags blev det bortavinst med 4-1 mot Linköping HC, med assistpoäng från bland andra Viktor Ekbom. Samme Ekbom agerade på lördagen spelläggare för Örebro Hockeys Tillsammanslag, och som han gjorde det.

Kanske var det den vunna bortamatchen som gav extra krafter inför V75 på Skelleftetravet. Välbehövliga krafter skulle det visa sig då två jätteskrällar vann i V75:ans första och fjärde avdelning. För Örebro Hockey och Viktor Ekbom kom det inte som någon större överraskning, utan de lyckades pricka in sex rätt och spela hem rekordvinsten 82 460 kronor. Årets hittills största vinst och den tredje största någonsin för SHL-lagen i Tillsammans, ett stort grattis!

Att det var en svår V75-omgång fick de andra Tillsammans-lagen känna på. Näst bäst klarade sig lag Hockeylördag med fem rätt, och på delad tredjeplats kom en handfull lag med fyra rätt. Hela tabellen och mer information hittar du här.

Nu samlar vi nya krafter inför lördagens V75 på Åby och hoppas på fler rekordvinster!