• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

25-årig back till Växjö Lakers

9 maj 2018 21:54
nyförvärv

De regerande mästarna Växjö Lakers har gjort klart med en ny back. Han är tämligen orutinerad, men lär påminna en del om den betydligt mer rutinerade Niclas Burström i spelsättet.


Niclas Burström har redan presenterats som ny spelare i Växjö. På onsdagskvällen presenterades Karl Johansson som förra säsongen spelade i IK Oskarshamn där han gjorde riktigt bra ifrån sig med 30 poäng på 52 matcher. Just likheten med Burström är något som sportchefen Henrik Evertsson lyfter fram.

– Kalle är en spelande, intensiv back som kommer passa bra in i vårt sätt att spela. Inte helt olik Niclas Burström i stilen, självklart har han en resa att göra innan vi kan jämföra de två på allvar men där någonstans ligger vår målsättning med Kalle. Det ska bli spännande att följa hur det går, säger Evertsson till klubbens hemsida.

– Det känns riktigt bra! Det ska bli sjukt kul att få tillhöra och spela för Växjö Lakers där jag hoppas fortsätta utvecklas. Jag ser det som en härlig utmaning att få spela SHL-hockey, säger Johansson själv.