Vinnare av Veckans räddning vecka 51 - Henrik Haukeland

28 december 2020 10:59
Veckans räddning

Under hela förra veckan kunde ni som följer SHL på SHL.se välja mellan fem kandidater till Veckans räddning och vara med i omröstningen. Efter att den stängts står det klart att Färjestads Henrik Haukeland gjorde Veckans räddning vecka 51.


Det här är Henrik Haukelands andra vinnare i veckans snyggaste räddning den här säsongen. Han slog till med en makalös räddning när hans Färjestad mötte Rögle den 15 december.

Du ser den i spelaren här ovanför.

Den kommande veckan har vi ingen omröstning eftersom det spelats få matcher sedan den senaste. Nästa omröstning kommer därför ut följande måndag, den 4 januari.

Så går det till:

– På måndagen tas de fem snyggaste räddningarna från föregående vecka ut och presenteras i ett videoklipp på SHL.se

– En omröstning startas på denna sidan och det är upp till er besökare att bestämma vilken räddning som är allra snyggast.

– Efter en veckas omröstning har vi en vinnare som tituleras Veckans räddning. Vinnaren presenteras på SHL.se.

– Sen inleds samma procedur igen med fem nya kandidater och en ny omröstning.

– Vid varje landslagsuppehåll tas två räddningar ut som går vidare till att tävla om Årets räddning. Efter grundserien har vi då åtta räddningar. Redaktionen kompletterar sedan med att ta ut fyra ytterligare räddningar som tidigare figurerat i omröstningarna så att vi totalt har tolv räddningar till slutspelet av Årets räddning. Den omröstningen sker under tiden som SM-slutspelet pågår.