• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Finalisterna i kategorin Årets forward i SHL Awards 2018

1 april 2018 11:00
SHL Awards

SHL 2017/2018 är färdigspelad och säsongen har bjudit på storartade prestationer på många håll. De främsta profilerna i ligan kommer att prisas i SHL Awards i C More och TV12 den 30 april. Här är juryns tre finalister till Årets forward.


Ryan Lasch - Frölunda Indians

Efter en säsong i Bern återvände forwarden Ryan Lasch till Frölunda och han har gjort succé. 55 poäng under säsongen betydde en andraplats i poängligan och Frölundas bästa poängplockare den här säsongen.

Lasch har varit en stor faktor i Frölundas sylvassa powerplay, han har stått för 40 assist under säsongen och visat styrka i de avgörande lägena med fyra matchavgörande mål.

Joakim Lindström - Skellefteå AIK

Fjolårets vinnare av årets forward Joakim Lindström är åter nominerad. Skellefteås superstjärna har fortsatt att leverera och har varit en ledande spelare även i år. Tillsammans med lagkamraterna Oscar Möller och Pär Lindholm har Lindström bildat en fruktad formation i Västerbotten.

Lindström har också under året fått spela OS med Tre Kronor och stod för 50 poäng under säsongen.

Elias Pettersson - Växjö Lakers

Det var inte många som pratade om Växjös nyförvärv Elias Pettersson inför säsongen, men nu är han namnet på alals läppar. Junioren har slagit igenom med dunder och brak i SHL och slog alla tiders poängrekord av en rookie med 56 gjorda poäng. Det räckte också till seger av hela poängligan och det är ingen överdrift att påstå att Pettersson har varit en av de stora faktorerna i Växjös överlägsna serieseger.