• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Rögle värvar från HV71

25 maj 2018 13:46

Rögle presenterade under fredagen ännu en ny spelare. 23-årige forwarden Erik Andersson ansluter på ett tvåårskontrakt från rivalen HV71.


2017 vann Rögles sportchef Chris Abbott SM-guld tillsammans med 23-årige Erik Andersson. Nu kommer de återigen att representera samma klubb då forwarden är Abbotts senaste förstärkning till Ängelholmsklubben.

– Jag har spelat med Erik och vet exakt hur värdefull han kommer att bli för vår klubb. Det är en seriös idrottsman som alltid sätter laget i första hand och som tävlar varje dag och gör alla små detaljer bra. En stabil och viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger sportchefen till klubbens hemsida.

Andersson som användes på flera positioner hos HV71 är mycket belåten över det nykritade tvåårskontraktet och säger så här om klubbytet;

– Jag ser det som en styrka att kunna spela överallt. Senaste året i HV fick jag på grund av skadeläget gå in som center igen och det var kul, säger han och fortsätter:

– Som motståndare har jag spelat mot Rögle många gånger och ser fram emot att ha Lindab Arena som hemmaarena. Jag gillar hur Rögle förändrades förra säsongen med hög fart, hårt arbete och ny approach till spelet. Det passar mig, avslutar han.