• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt

Rögle värvar från HV71

25 maj 2018 13:46

Rögle presenterade under fredagen ännu en ny spelare. 23-årige forwarden Erik Andersson ansluter på ett tvåårskontrakt från rivalen HV71.


2017 vann Rögles sportchef Chris Abbott SM-guld tillsammans med 23-årige Erik Andersson. Nu kommer de återigen att representera samma klubb då forwarden är Abbotts senaste förstärkning till Ängelholmsklubben.

– Jag har spelat med Erik och vet exakt hur värdefull han kommer att bli för vår klubb. Det är en seriös idrottsman som alltid sätter laget i första hand och som tävlar varje dag och gör alla små detaljer bra. En stabil och viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger sportchefen till klubbens hemsida.

Andersson som användes på flera positioner hos HV71 är mycket belåten över det nykritade tvåårskontraktet och säger så här om klubbytet;

– Jag ser det som en styrka att kunna spela överallt. Senaste året i HV fick jag på grund av skadeläget gå in som center igen och det var kul, säger han och fortsätter:

– Som motståndare har jag spelat mot Rögle många gånger och ser fram emot att ha Lindab Arena som hemmaarena. Jag gillar hur Rögle förändrades förra säsongen med hög fart, hårt arbete och ny approach till spelet. Det passar mig, avslutar han.