• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Första trailern för NHL 18 är här

14 juni 2017 09:40
eshl

För några dagar sedan valde EA SPORTS att dra skynket åt sidan för den senaste upplagan i NHL-serien. Följ med oss när vi tar en titt på trailern för NHL 18 och spånar lite kring hur spelet kommer se ut.


Ett säkert tecken på att sommaren är på väg att börja är när de första nyheterna börjar släppas kring nästa spel i EA SPORTS NHL-serie. Ofta sker detta någon gång i Juni, i form av en kortare teaser trailer. NHL 18 skulle inte visa sig vara något undantag och utan att prata omkull er fullständigt så låter jag istället trailern tala för sig själv. Se och njut:

Vad kan vi då utgöra från detta? Jo, först och främst kan vi konstatera att NHL 18 ser ut att gå i spelglädjens tecken. Från valet av spelare att ha med i trailern (Mitchell Marner – ung, skicklig puckmagiker från Toronto) till dialogen (”Where’s the fun in that?”) så tycks målbilden vara tydlig: Hockey ska vara roligt att spela!

Hur denna inriktning kommer manifestera sig mer konkret i NHL 18s speldynamik återstår att se, men att döma av trailern kan man vara säker på en sak… möjligheten att kunna göra en läcker dragning med en hand på klubban är tillbaka!

Mer information om NHL 18 förväntas offentliggöras i samband med NHL Awards den 21:a Juni. Håll utkik här på ESHL så fort vi tagit del av dessa nyheter.