• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Första trailern för NHL 18 är här

14 juni 2017 09:40
eshl

För några dagar sedan valde EA SPORTS att dra skynket åt sidan för den senaste upplagan i NHL-serien. Följ med oss när vi tar en titt på trailern för NHL 18 och spånar lite kring hur spelet kommer se ut.


Ett säkert tecken på att sommaren är på väg att börja är när de första nyheterna börjar släppas kring nästa spel i EA SPORTS NHL-serie. Ofta sker detta någon gång i Juni, i form av en kortare teaser trailer. NHL 18 skulle inte visa sig vara något undantag och utan att prata omkull er fullständigt så låter jag istället trailern tala för sig själv. Se och njut:

Vad kan vi då utgöra från detta? Jo, först och främst kan vi konstatera att NHL 18 ser ut att gå i spelglädjens tecken. Från valet av spelare att ha med i trailern (Mitchell Marner – ung, skicklig puckmagiker från Toronto) till dialogen (”Where’s the fun in that?”) så tycks målbilden vara tydlig: Hockey ska vara roligt att spela!

Hur denna inriktning kommer manifestera sig mer konkret i NHL 18s speldynamik återstår att se, men att döma av trailern kan man vara säker på en sak… möjligheten att kunna göra en läcker dragning med en hand på klubban är tillbaka!

Mer information om NHL 18 förväntas offentliggöras i samband med NHL Awards den 21:a Juni. Håll utkik här på ESHL så fort vi tagit del av dessa nyheter.