• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Karlskrona värvar center - ännu en Panternspelare till SHL

13 februari 2018 11:00
Nyförvärv

SHL-lagen fortsätter att värva från hockeyallsvenska Pantern. Näst ut är jumbon Karlskrona, som plockar in 25-årige centern Dennis Svensson.


Efter att Per Ledin under gårdagen lämnat Karlskrona har nu Blekingelaget gjort klart med ett nytt namn. Dennis Svensson ansluter från hockeyallsvenska IK Pantern för resten av säsongen.

– Det är en bra kille som vi ha haft ögonen på ett tag. Nu lämnade Ledin igår och då tog vi möjligheten att få hit Dennis. Det är en spelare med hög moral och som går in och kör varje dag. Han kommer tillföra fart och energi i laget, kommenterade sportchefen Patric Larsson för klubbens hemsida.

Den 25-årige centern, som svarade för 21 poäng på 44 matcher i HockeyAllsvenskan under säsongen, blev fostrad i Kristianstad innan han lämnade för Pantern säsongen 2016/2017.

Just Pantern har uppmärksammats under de senaste veckorna efter att Olle Liss klivit in och gjort stor succé i Rögle. Under dagen stod det dessutom klart att Sebastian Strandberg lämnar skåningarna för spel i Djurgården.