• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan

Vinnare av Mest Värdefulle Spelare i SHL

14 april 2020 21:25
SHL Awards

Hans spel i SHL har varit lysande och backen har varit en kugge under Rögles bästa säsong i klubbens historia. Vid SHL Awards prisas de främsta individuella prestationerna. Här finner du vinnaren av priset som Mest Värdefulle Spelare i SHL - Kodie Curran, Rögle BK.


Kodie Curran - Rögle BK

Han spelade drygt två minuter mer än någon annan i laget i spel vid lika styrka. Han vann lagets poängliga och var en poäng från den magiska 50-poängsgränsen.

Kodie Curran spelade 48 matcher under sin andra säsong i SHL och Rögle och noterades således för mer än en poäng per match. Poängskörden är den högsta en Rögle-spelare har noterats för i den högsta serien i svensk hockey.

Med sitt spel över hela banan var en starkt bidragande faktor till att Rögle stod för den bästa säsongen i högstaligan någonsin. Curran sköt 125 skott på mål, täckte 36 mot eget mål och slutade plus-8 i plus/minus.

– Jag är väldigt hedrad över att bli nominerad och att vinna priset. Jag menar, när jag spelar i SHL ser jag så många bra spelare och väldigt många bra spelare har vunnit priset förut, sa Kodie Curran till C More under SHL Awards.