• Huvudsponsorer

Kanadensisk center till Luleå Hockey

14 juni 2017 10:30

Luleå Hockey presenterade under onsdagen en ny center till den kommande säsongen. Det handlar om en kanadensisk spelare med meriter från både NHL och KHL.


Joey Hishon kommer närmast från spel med Jokerit i KHL och har dessförinnan spelat 177 matcher i AHL (41 mål, 69 assist) och 13 matcher i NHL (1 mål, 2 assist) efter det att han draftades i den första rundan av Colorado Avalanche. Nu är han klar för ett år med Luleå Hockey.

– I Joey Hishon får vi in spelskicklig och skridskostark center som vi känner kompletterar vårt lag på ett bra sätt kommande säsong. Dessutom är han högmotiverad att visa att hans spelsätt fungerar även på våra europeiska rinkar, säger Luleås sportchef Stefan Nilsson.

– Jag ser verkligen fram emot att få spela för Luleå Hockey, som jag bara hört gott om när jag bland annat pratat med Cam Abbott som ju spelat där tidigare. Det här känns som en bra möjlighet för mig att visa för mig själv och andra att jag kan spela bra även i Europa och jag ser redan fram emot nästa säsong, säger Joey Hishon till klubbens hemsida.