Örebro Hockey presenterade fyra nya spelare

10 april 2014 11:30

Örebro Hockey presenterade på en presskonferens under torsdagen att man gjort klart med fyra nya spelare. Dessutom har man förlängt kontraktet med tränaren Kent Johansson som också kommer få Johan Tornberg som ny assisterande vid sin sida.


Det var en hel del nyheter som Örebro Hockey presenterade under torsdagens presskonferens på Behrn Arena. Den första nyheten var att man förlängt kontraktet med tränaren Kent Johansson med ännu ett år. Vid hans sida kommer han få Johan Tornberg som är klar som ny assisterande tränare i Örebro. Tornberg har tecknat ett kontrakt på tre år.

På spelarsidan så har man skrivit tvåårskontrakt med fyra nya spelare. Det handlar om backen Joonas Jalvanti som närmast kommer från spel i den finska ligan med Espoo Blues.

Man har värvat två forwards i form av Daniel Viksten som närmast kommer från spel i HockeyAllsvenskan med Malmö och sen har man också skrivit kontrakt med amerikanen Derek Ryan som närmast kommer från spel i den österrikiska ligan med Villacher SV där han stod för mäktiga 84 poäng under den gångna säsongen.

På målvaktssidan har man stärkt upp med Julius Hudacek. Hudacek kommer närmast från spel med HC Pardubice i den slovakiska ligan men har också spelat i KHL under den förra säsongen. Året innan dess spelade han i Frölunda under Kent Johanssons ledning.

Utöver dessa nyheter meddelade man också att man förlängt kontrakten med Jared Aulin, Tim Wallace och Henrik Löwdahl.