• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Malmö presenterar nyförvärv - två återvändare

17 april 2019 15:30
Nyförvärv

Under onsdagseftermiddagen presenterade skåningarna två nyförvärv inför säsongen 2019/2020. Det är två spelare som tidigare spelat i organisationen som nu väljer att återvända - Matias Lassen och Nicolai Meyer.


Den 23-årige danske landslagsbacken Matias Lassen har spenderat de fyra senaste säsongerna i Sverige och hittills har det blivit 145 matcher i HockeyAllsvenskan och 63 i SHL - där 45 spelats för Malmö Redhawks.

– Det blir jättekul att komma tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att få vara med direkt från säsongsstarten. Jag känner väldigt många spelare sedan tidigare och det är riktigt bra grupp. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av den igen, säger Lassen själv på Malmös hemsida.

I fjol lånades han in under 13 matcher från IK Pantern, men till säsongen 2019/2020 blir han en permanent del av laget.

– Han har varit här tidigare och visat att han är en duktig back. Vi känner honom väl och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

En annan spelare som väljer att återvända till Skåneklubben är Nicolai Meyer, som representerade Malmö under två juniorsäsonger mellan 2010-2012.

– Min spontana känsla är att det ska bli väldigt kul att komma till klubben igen och spännande att testa på SHL-spel, säger Nicolai Meyer själv efter att ha skrivit på kontraktet.

Ytterforwarden kommer närmast från spel i HockeyAllsvenskan med Södertälje. Meyer toppade både mål- och assistligan och vann därmed även poängligan med 62 poäng, fördelat på 29 mål och 33 assist.

– Meyer har varit i organisationen tidigare. Sedan dess har han tagit väldigt stora kliv och i honom får vi i en forward med mycket skills. Han kan slå sin gubbe med sin teknik och fina skridskoåkning, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Båda kontrakten är skrivna på två år.