• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Han gjorde veckans mål!

23 januari 2017 14:53
Veckans mål

Två mål inom loppet av två matcher, det var en bra vecka för 17-årige Isac Lundeström. Ett av målen har nu röstats fram till Veckans mål!


Det var i hemmamatchen mot Skellefteå som Isac Lundeström fick pucken vid blålinjen. Ett par kaxiga dragningar senare hade han gjort sitt andra mål, både för säsongen och i SHL-karriären. Efter omröstningen förra veckan blev det målet utsett till Veckans mål med ganska bred marginal, han hade 41% av rösterna, 11 procentenheter fler än tvåan.

– Det är ett av de snyggaste målen i min karriär, och att det dessutom kom mot Skellefteå, det var riktigt skönt. Man har ju alltid kollat derbyna och det är ju stora matcher, så att göra mål i ett derby är riktigt skönt.

Lundeström fyllde 17 år i november och gör sin första ordinarie säsong i Luleå efter att under fjolåret mestadels hållit till i klubbens J20 lag.

– Det känns att det är stor skillnad, det är mycket större spelare i SHL, allt går lite snabbare, säger Lundeström som två dagar senare följde upp derbysuccén med att göra mål igen mot Malmö.