• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt

Så spelas Play In och kvartsfinalerna

5 mars 2015 21:50

SHL har nått sitt slut och vi går nu in i nästa fas. Den härliga, känslostarka, tempofyllda och energiska slutspelsfasen. En segrare ska koras. Bara ett lag kan gå hela vägen och titulera sig svenska mästare i ishockey 2015, och det är här allt startar.


Play In (Bäst av tre matcher)

På lördag startar festen med den första av eventuellt tre matcher i Play In. Play In spelas mellan Färjestad-Brynäs och Luleå-Djurgården. I bäst av tre matcher ska ett lag segra i respektive matchserie och på så vis ta de sista två platserna till kvartsfinal.

Färjestad och Luleå har hemmaplansfördel i sina matchserier. Första matchen är den 7 mars och den eventuellt tredje matchen är den 10 mars.

Kvartsfinalerna (Bäst av sju matcher)

Torsdagen den 12 mars startar kvartsfinalspelet med två matcher. Då kommer seriesegrarna Skellefteå att göra entré i slutspelet genom att ta emot det lag som placerade sig lägst i SHL-tabellen av de två lag som kvalificerade sig vidare från Play In.

Det andra laget som gått vidare från Play In kommer att ställas mot Frölunda.

Vidare är kvartsfinalerna redan bestämda då tabelltrean Växjö kommer möta sexan Örebro och tabellfyran Linköping tar emot femman HV71. Dessa kvartsfinalmatchserier tar sin början den 13 mars. De fyra högst placerade lagen i SHL-tabellen har hemmaplansfördel i respektive matchserie.

Här hittar du spelschemat för Play In och kvartsfinalerna.
(Detta spelschema kommer att uppdateras kontinuerligt)