• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar

Månadens SHL-spelare i EA SPORTS NHL 18: Lawrence Pilut från HV71

12 februari 2018 11:23
eshl

SHL utsåg nyligen HV71s backstjärna Lawrence Pilut till Månadens Spelare. För att ytterligare uppmärksamma denna bedrift har Pilut hedrats med ett specialkort i EA SPORTS NHL 18 Hockey Ultimate Team.


Lawrence Pilut fortsätter ånga på i SHL och speciellt då i backarnas poängliga där han ligger först med 36 poäng (7+29) på 45 matcher. Efter att tidigare ha utnämnts till Veckans Spelare i NHL 18 har den skicklige backen nu även fått utmärkelsen som Månadens Spelare i SHL. Jurymedlemmen Lena Sunqvist motiverade beslutet såhär:

– Lawrence Pilut har under januari visat upp sin fulla potential och är en av SHL:s bästa backar. Med tio poäng och +8 på de nio matcher som spelats under månaden har HV-backen varit månadens bästa spelare.

Lawrence Piluts specialkort för månadens spelare går nu att få tag på i Hockey Ultimate Team och har en total på 78 överlag med hela fyra synergier att aktivera. Dessa är: P (Protect The Puck - ökade attribut inom smidighet och puckkontroll), RS (Rocket Skates – förbättrad skridskoåkning), BM (Breakout Master – fördel till handledsskott och passningar) och S (Silky Smooth – fördel i snabbhet, skicklighet och puckkontroll).

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter