• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov

Månadens SHL-spelare i EA SPORTS NHL 18: Lawrence Pilut från HV71

12 februari 2018 11:23
eshl

SHL utsåg nyligen HV71s backstjärna Lawrence Pilut till Månadens Spelare. För att ytterligare uppmärksamma denna bedrift har Pilut hedrats med ett specialkort i EA SPORTS NHL 18 Hockey Ultimate Team.


Lawrence Pilut fortsätter ånga på i SHL och speciellt då i backarnas poängliga där han ligger först med 36 poäng (7+29) på 45 matcher. Efter att tidigare ha utnämnts till Veckans Spelare i NHL 18 har den skicklige backen nu även fått utmärkelsen som Månadens Spelare i SHL. Jurymedlemmen Lena Sunqvist motiverade beslutet såhär:

– Lawrence Pilut har under januari visat upp sin fulla potential och är en av SHL:s bästa backar. Med tio poäng och +8 på de nio matcher som spelats under månaden har HV-backen varit månadens bästa spelare.

Lawrence Piluts specialkort för månadens spelare går nu att få tag på i Hockey Ultimate Team och har en total på 78 överlag med hela fyra synergier att aktivera. Dessa är: P (Protect The Puck - ökade attribut inom smidighet och puckkontroll), RS (Rocket Skates – förbättrad skridskoåkning), BM (Breakout Master – fördel till handledsskott och passningar) och S (Silky Smooth – fördel i snabbhet, skicklighet och puckkontroll).

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter