• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Idag 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb

Månadens SHL-spelare i EA SPORTS NHL 18: Lawrence Pilut från HV71

12 februari 2018 11:23
eshl

SHL utsåg nyligen HV71s backstjärna Lawrence Pilut till Månadens Spelare. För att ytterligare uppmärksamma denna bedrift har Pilut hedrats med ett specialkort i EA SPORTS NHL 18 Hockey Ultimate Team.


Lawrence Pilut fortsätter ånga på i SHL och speciellt då i backarnas poängliga där han ligger först med 36 poäng (7+29) på 45 matcher. Efter att tidigare ha utnämnts till Veckans Spelare i NHL 18 har den skicklige backen nu även fått utmärkelsen som Månadens Spelare i SHL. Jurymedlemmen Lena Sunqvist motiverade beslutet såhär:

– Lawrence Pilut har under januari visat upp sin fulla potential och är en av SHL:s bästa backar. Med tio poäng och +8 på de nio matcher som spelats under månaden har HV-backen varit månadens bästa spelare.

Lawrence Piluts specialkort för månadens spelare går nu att få tag på i Hockey Ultimate Team och har en total på 78 överlag med hela fyra synergier att aktivera. Dessa är: P (Protect The Puck - ökade attribut inom smidighet och puckkontroll), RS (Rocket Skates – förbättrad skridskoåkning), BM (Breakout Master – fördel till handledsskott och passningar) och S (Silky Smooth – fördel i snabbhet, skicklighet och puckkontroll).

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter