Buda på signerad tavla och bidra till Cancerfonden

18 maj 2021 20:12
SHL Awards

Pontus Holmberg tilldelades Stefan Liv Memorial Trophy, ett pris som delas ut tillsammans med SICO. Tavlan som Fredrik Jax tecknat av vinnaren finns nu även att buda på hos Tradera. Vinstsumman av denna auktion går till Matilda Ambré's insamling till Cancerfonden.


Förutom Stefan Liv Memorial Trophy, som delas ut tillsammans med SICO, vinner även Pontus Holmberg en tavla med en karikatyr på sig själv - tecknad av Fredrik Jax.

Nu kan även du buda hem en signerad kopia av denna tavla där intäkterna av Tradera-auktionen går till Matilda Ambré's insamling till Cancerfonden. Oscar Sundhs fästmö Matilda drabbades av cancer tidigare i år och du kan läsa mer om hennes insamling här.

När det otänkbara inträffar och livet vänds upp och ned, vill spelarna (Sico) och SHL visa solidaritet och tillsammans bidra till Matildas insamling. Så passa på att kamma hem en exklusiv tavla signerad av årets Stefan Liv memorial-vinnare och samtidigt bidra till Cancerfondens viktiga arbete. Hockeyfamiljen uppmanar till budgivning!

Klicka här för att komma till Traderaauktionen.