• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Nya funktioner på statistiksidorna

23 november 2018 14:25
Statistik

Utvecklingen av statistiksidorna på SHL.se fortsätter. Nu kan du utforska statistiken ännu mer genom att sortera på datum eller de senaste matcherna.


Tidigare under hösten tillkom en hel del mer avancerad statistik på SHL.se. Corsi, Fenwick och PDO har gjort sitt inträde vilket ger fler möjligheter att grotta ner sig i statistiken för den som vill.

"Corsi - ett betydande mått för framgång". Så heter en artikel som gick ut på tisdagen här på SHL.se där vi går igenom vad Corsi är för något, hur det ser ut för SHL-lagen så här långt och vilka som skulle behöva förbättra sina siffror. Har du inte läst den så gör det.

Den efterlängtade filtreringen

Något som vi sett har varit hett eftertraktat av er besökare är att kunna filtrera statistiken på ett bättre sätt. Vi kan nu med glädje meddela att filtreringen är på plats.

Du kan nu sortera siffrorna utifrån tidsintervall, från ett datum till ett annat. På så sätt kan du jämföra vecka för vecka, månad för månad eller kanske ta reda på vem som gjorde flest mål mellan jul och nyår 2016.

Det finns även möjlighet att välja de senaste matcherna. Det är grundinställt på de fem senaste, men här kan du välja hur få eller hur många du vill.

Bara att sätta igång!

Filtreringsmöjligheterna finns på såväl tabell, spelare och lag. Du hittar till statistiken via huvudmenyn. Om du inte kan vänta längre - här är snabblänken.