• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

NYHET: Laguppställningar direkt i liveflödet

6 december 2018 16:15

För en bättre upplevelse när du följer liverapporteringen från matcherna i SHL kan du nu på ett enkelt och överskådligt sätt se laguppställningarna - samtidigt som du följer allt som händer i matchen.


Vi har tidigare rapporterat om att statistiksidorna på SHL.se fått både nya kategorier och nya sätt att avgränsa sökningen till datumintervaller alternativt de senaste matcherna.

Nu tar vi ytterligare steg och exponerar laguppställningarna direkt i liveflödet.

I liveflödet kan du följa matchhändelserna från alla pågående matcher. Där redovisas skott, skott utanför, täckta skott, utvisningar, mål etc. Dessutom kryddar vi detta med livekommentarer för att berätta mer om matchbilden, hur ett mål gått till och så vidare.

För att du som besökare ska få en ännu bättre upplevelse kan du nu välja att fälla ut laguppställningarna för hemmalag respektive bortalag. Det gör du från kanten av skärmen eller det fönster du har uppe. Du kan sedan välja om du vill ha kvar dem där eller om du vill fälla bort dem och ta fram när du vill kolla upp något.

Intill varje spelare kommer du även kunna se vilka som noterats för poäng i den pågående matchen.

Naturligtvis finns denna möjlighet oavsett skärmstorlek. Vi ses på liverapporteringen en timme innan match redan ikväll!