• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

NYHET: Laguppställningar direkt i liveflödet

6 december 2018 16:15

För en bättre upplevelse när du följer liverapporteringen från matcherna i SHL kan du nu på ett enkelt och överskådligt sätt se laguppställningarna - samtidigt som du följer allt som händer i matchen.


Vi har tidigare rapporterat om att statistiksidorna på SHL.se fått både nya kategorier och nya sätt att avgränsa sökningen till datumintervaller alternativt de senaste matcherna.

Nu tar vi ytterligare steg och exponerar laguppställningarna direkt i liveflödet.

I liveflödet kan du följa matchhändelserna från alla pågående matcher. Där redovisas skott, skott utanför, täckta skott, utvisningar, mål etc. Dessutom kryddar vi detta med livekommentarer för att berätta mer om matchbilden, hur ett mål gått till och så vidare.

För att du som besökare ska få en ännu bättre upplevelse kan du nu välja att fälla ut laguppställningarna för hemmalag respektive bortalag. Det gör du från kanten av skärmen eller det fönster du har uppe. Du kan sedan välja om du vill ha kvar dem där eller om du vill fälla bort dem och ta fram när du vill kolla upp något.

Intill varje spelare kommer du även kunna se vilka som noterats för poäng i den pågående matchen.

Naturligtvis finns denna möjlighet oavsett skärmstorlek. Vi ses på liverapporteringen en timme innan match redan ikväll!