• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Tränarjakten är över - Bert tar över Linköping

10 april 2019 16:30
Nyförvärv

Bert Robertsson är klar som ny huvudtränare för Linköping HC. Den profilstarka coachen har skrivit på ett treårigt avtal med klubben, som Robertsson ser en stor potential i.


– För mig, som har tittat utifrån, är LHC en klubb med bra förutsättningar. Det är en hungrig förening och en stad med supportrar som längtar efter framgång och jag känner att jag kliver in i en härlig situation, kommenterar Bert Robertsson för Linköpings hemsida.

Det rutinerade tränarnamnet tar alltså nästa kliv i karriären. Över flera säsonger har Robertsson varit en del i Skellefteås hyllade tränarteam, som bland annat nått ett antal SM-finaler.

Under våren blev det bekräftat att Robertsson inte skulle förlänga sitt avtal med västerbottningarna, och nu är han alltså presenterad som Linköpings nya tränare. Redan under föregående vecka bekräftade klubbens General Manager Niklas Persson att duon hade träffats för diskussioner. Nu, några dagar senare, ligger ett treårigt avtal undertecknat.

– Det känns väldigt kul att få berätta den här nyheten. Vi gör en omstart i föreningen och jag känner att Berts ledarskap och syn på hockey går hand i hand med hur jag ser på det, resonerar Linköpings GM Niklas Persson och fortsätter;

– Vi får in en ledare som är väldigt engagerad och passionerad i sitt ledarskap. Han är tydlig i vad han vill göra och det känns som helt rätt väg för oss att gå.