• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb

Världens bästa extrajobb!

19 juni 2018 16:30
Jobba med SHL

Hockeykunniga redigerare och kommunikatörer sökes. Behovsanställning från mitten av september till slutet av april där du får möjligheten att jobba med den bästa av alla sporter – ishockey.


Hockeykunniga redigerare och kommunikatörer

Anställningsform: Behovsanställning från mitten av september till slutet av april.

Vi erbjuder

En spännande och innovativ arbetsplats där du får möjligheten att jobba med ett av dina stora intressen, ishockey. Du får chansen att jobba med redigering och att skriva om sporten du håller kär. Helt enkelt att bjuda besökarna på mervärden och det allra bästa från matcherna i SHL. Vi arbetar i en stöttande organisation med en klar teamkänsla för att tillsammans få fram en så bra produkt som möjligt.

Rollbeskrivning och arbetsuppgifter

Matchbevakningarna är centrala för SHL där det viktigaste från varje match presenteras på hemsidan. Videoproduktioner av olika slag är viktiga, produktioner som visar det bästa från matcherna i SHL och SM-slutspelet. Livekommentarer och rapporter i textform med analyser från matcherna är en annan viktig punkt. Vi söker personer som kan komplettera och förstärka vår personalstyrka för matchbevakningarna i SHL.

Arbetet med matchbevakningen går ut på att jobba med en specifik match, att kunna plocka ut det bästa och mest intressanta för att presentera det för besökaren på webben, såväl innan, under och efter matchen samt i både video- och textform.

Videomaterial publiceras även på nätet hos flera andra stora aktörer. Tidigare kunder är till exempel Aftonbladet, Expressen, CANAL+, Kanal 5, Kanal 9, MSN och naturligtvis klubbarnas och SHL:s web-TV SHL Play.

Önskade kvalifikationer

  • Videoredigeringskunskaper
  • Gedigen hockeykunskap
  • Stresstålighet
  • Du ska vara insatt och påläst om SHL och kunna göra en relevant analys och bedömning av en hockeymatch
  • Erfarenheter som skribent

Omfattning

1-3 matcher/vecka och varje arbetspass (match) varar ca 5 timmar. Av naturliga skäl handlar det om kvällstid och helger som tas i anspråk.

Placering

Arbetet utförs i centrala Linköping.

Ansökan

Skicka din ansökan till oss på [email protected]