Samverka med SHL

Med 14 lag, från Luleå i norr till Malmö i söder, är intresset för SHL stort! Mer än 60% av alla svenskar håller på ett SHL-lag och SHL är dessutom ligan med de högsta publiksiffrorna i Sverige. Säsongen 2021/2022 sänds SHL-matcher i 166 länder och innanför Sveriges gränser är ligan även den mest mediabevakade ligan. Intresset är med andra ord stort.

SHL arbetar ständigt för att utveckla de kommersiella förutsättningarna för våra partners och tillsammans med oss får ni unika möjligheter att uppfylla era mål. Oavsett om det handlar om att bygga varumärkeskännedom, öka försäljningen, stärka ert arbetsgivarvarumärke eller skapa associationer ihop med några av Sveriges främsta idrottsvarumärken kan vi tillsammans skräddarsy lösningar för just era behov. 

Varje år står SHL.se för över 10 miljoner besökare och med 164 miljoner sidvisningar erbjuder SHL en stark kommunikativ plattform med stora räckvidder i såväl digitala som analoga kanaler.

Är ni intresserade av att samverka med SHL och associera ert varumärke till några av Sveriges starkaste idrottsvarumärken?

Kontakta:

Peter Allvin, kommersiell chef SHL.

+46 70 248 57 95  

[email protected]